Mijn favorieten

Vastgoedbeleggingen

Boogerman adviseert, begeleidt en ondersteunt particuliere en institutionele beleggingspartijen bij het aan- en verkopen van (verhuurd) onroerend goed. Door de ruime ervaring heeft Boogerman inmiddels een groot netwerk van beleggers in binnen- en buitenland opgebouwd. Tevens ondersteunt Boogerman het verhuur- en beheerproces van uw vastgoed.

Of u nu op zoek bent naar uw eerste beleggingspand of uw bestaande portefeuille wilt uitbreiden, Boogerman is u graag van dienst bij het aan- en verkopen van uw vastgoed! 

Klik hier voor de Dataroom
 

Beleggingspanden aankopen
Het aankopen van beleggingspanden vergt ervaring en expertise. Op basis van uw beleggingsstrategie adviseert Boogerman bij het aankopen van geschikt onroerend goed. Hierbij wordt kritisch gekeken naar het potentiële aanbod. Het advies wordt altijd ondersteund met marktanalyses en onderliggende rendementsberekeningen (DCF-methode) van de objecten.


Boogerman verzorgt voor u als belegger ook verhuur- en beheerdiensten, zo wordt u op een professionele manier geheel ontzorgd.


Beleggingspanden verkopen
Heeft u vastgoedobjecten in uw portefeuille die u wilt verkopen? Boogerman verzorgt het gehele verkooptraject, van opname en presentatie tot en met de verkoop.


Voor ieder beleggingsobject wordt een investeringsmemorandum opgesteld met de onderliggende rendementsberekeningen ten behoeve van de verkoop. Het memorandum wordt verspreid binnen ons eigen netwerk en tevens wordt het object online gepresenteerd.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring