Mijn favorieten

Makelaar Rotterdam

Bent u op zoek naar een makelaar in Rotterdam? Boogerman Makelaars Rotterdam is u graag van dienst bij de verkoop van uw huidige woning en als aankoopmakelaar rondom de koop van uw nieuwe woning.

We zijn actief in heel Rotterdam. In de volgende wijken verkopen onder andere we woningen en we kopen regelmatig huizen wanneer we als aankoopmakelaar mogen werken: Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, De Esch, Hillegersberg, Katendrecht, Kralingen, Nesselande, Noordereiland, Oude Noorden, Provenierswijk, Schiebroek, Vreewijk.
 

Makelaar Rotterdam vinden

Waarom kiest men steeds vaker Boogerman Makelaars Rotterdam voor de verkoop van een woning:
  • Hogere prijs voor uw woning. Krijg met Boogerman de beste prijs voor uw huis
  • Sneller verhuizen naar uw nieuwe woning. We verkopen met de juiste snelheid
  • Volledig ontzorgd, full-service aanpak en procesbegeleiding van A-Z
  • Groot bestand van actuele zoekers voor een woning in Rotterdam
  • Groot bereik en meer exposure van uw woning
  • Ouderwetse service en persoonlijke aandacht
In Rotterdam een makelaar vinden is niet moeilijk. Een goede makelaar heeft kennis van Rotterdam en omstreken. Een groot voordeel van Boogerman als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar is de grote lokale kennis en bekendheid. We kennen de regio, de huizen en weten alles over de ontwikkelingen in Rotterdam.

makelaar rotterdam  

Boogerman Makelaars Rotterdam

Bij  Boogerman Makelaars Rotterdam staan we voor deskundigheid, onafhankelijkheid en een persoonlijke aanpak, waarbij we doorgaans aantoonbaar betere resutaten realiseren dan andere makelaars in Rotterdam. Tijdens een persoonlijke kennismaking leggen we graag meer uit over onze persoonlijke aanpak, unieke werkwijze en hoe we ons onderscheiden van makelaars in Rotterdam.

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling van uw huidige woning of wilt u vrijblijvend uw woonwensen met ons bespreken? Neem dan hieronder contact met ons op en we informeren u over de mogelijkheden en onze persoonlijke aanpak. De eerste afspraak is altijd gratis, bij ons op kantoor òf bij u thuis.

Aankoopmakelaar Rotterdam
Hypotheekadviseur Rotterdam
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring