Mijn favorieten

Hypotheekadvies nodig? U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies

Boogerman Makelaars ontzorgt u met op maat gesneden hypotheekadvies via zorgvuldig geselecteerde partners.
Zoals u dat van Boogerman gewent bent, onafhankelijk, persoonlijk en deskundig.

Als makelaar adviseren wij niet over hypotheken. Maar een hypotheek – en vooral een indicatie van het hypotheekbedrag – is wel van belang bij de aankoop van een nieuwe woning. Vanuit onze eigen ervaring én die van onze klanten kennen wij een aantal betrouwbare hypotheekadviseurs in de regio Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht). En we kennen ú. We kunnen u daardoor in contact brengen met de adviseur, die het best bij uw persoon en behoefte past, voor een vrijblijvende kennismaking, offerte of een second opinion.
 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het zoeken van uw droomhuis is leuk, maar soms ook een uitdaging. Een goede inschatting van het mogelijke hypotheekbedrag helpt u gericht met zoeken naar een nieuwe woning en voorkomt teleurstellingen achteraf.
Bovendien zorgt een goede adviseur voor een passende hypotheek tegen de beste rente en voorwaarden.
Bent u op zoek naar een objectief, onafhankelijk en goed hypotheekadvies? Wij brengen u graag in contact met een betrouwbare partij uit ons netwerk. Daar krijgen wij overigens niet voor betaald. Tevreden klanten en de kans op een succesvolle verkoop is voor ons beloning genoeg.

Van onze klanten en uit onze eigen ervaring weten we precies welke hypotheekadviseurs goed en objectief advies geven. En die adviseren we dan weer aan u. Zo vergroten we de kans op een succesvolle verkoop en dat is prettig voor alle partijen. Meer weten over onze persoonlijke service? Neem gerust contact met ons op via 078-613 03 00.
 

Waar kunnen onze partners u mee van dienst zijn?

U kunt overal hypotheekadvies krijgen. Dus waarom kiezen voor advies via Boogerman Makelaars?

Onze hypotheekadviseurs gaan verder dan alleen een berekening van de maandlasten. Op basis van uw persoonlijke situatie op dit moment wordt er ook gekeken naar - en vooral rekening gehouden met - uw wensen voor de toekomst. Ook toekomstplannen zoals eerder stoppen met werken, studerende kinderen, schenking, samenwonen kinderen, inbreng eigen middelen etc., zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Aangezien onze adviseurs met Boogerman Makelaars nauw samenwerken, beschikken zij over praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Bij aanvullende vragen, die betrekking hebben op uw advies, zorgt integraal overleg met de behandelende makelaar direct de oplossing en/of het antwoord.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur, ook vanwege het grote aantal hypotheekaanvragen dat zij jaarlijks dankzij het vertrouwen van onder andere onze klanten mogen doen, zeer concurrerende (rente) afspraken en strakke servicelevels kunnen afspreken met de geldverstrekkers en verzekeraars.

Doordat de adviseurs er voor u zijn en volstrekt onafhankelijk en niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling werken, kunt u dus kiezen uit vrijwel alle banken en verzekeraars.

Onze adviseurs genieten permanente educatie en worden voortdurend bijgeschoold over de ontwikkelingen in de (financiële) markt, zoals nieuwe producten en belastingwetgeving. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig en up-to-date advies.

Uw hypotheek wordt na afsluiten door onze adviseurs periodiek bekeken of deze nog wel past bij uw financiële situatie van dat moment. Ook na eerste advies bent u dus verzekerd van ouderwetse service op maat. Het leukste is dat deze check u helemaal niets kost.

Niet alleen voor uw eigen woning, maar ook voor vastgoedfinancieringen, verhuurde woningen of bedrijfspanden bieden onze adviseurs maatwerk met diverse aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Doordat zij onafhankelijk adviseren en aanvragen kunnen doen bij alle zakelijke aanbieders van hypotheken is er vaak veel meer mogelijk. Doordat deze aanbieders verder kijken dan de klant en meer dekking zoeken bij het pand en huuropbrengsten is de verstrekkingmogelijkheid vaak veel hoger dan die van een huisbank en ook veelal tegen betere rentes en voorwaarden.
 

Meer informatie?

U wilt informatie over wat uw financiële mogelijkheden zijn, meer weten over hypotheekvormen en actuele hypotheekrente of wellicht uw maximale hypotheek berekenen? Maak dan nu via ons een afspraak voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek. De eerste afspraak is altijd gratis, bij ons op kantoor òf bij u thuis. U kunt de afspraak maken bij een van onze secretaresses via de e-mail info@boogerman.nl of via telefoonnummer 078-613 03 00. Graag tot ziens.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring