Mijn favorieten

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een woning? En wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod? Schrijf u dan gratis in als zoeker bij Boogerman.
Vult u hieronder uw gegevens en voorkeuren in en wij houden u op de hoogte.

Koopwoning
U ontvangt per mail het laatste aanbod van ons kantoor, maar ook van andere makelaars, dat voldoet aan uw zoekcriteria. Ook kan het zijn dat wij in de opstartfase van een nieuw te verkopen woning, voor plaatsing op funda of onze website, u actief per mail of telefoon benaderen om u te attenderen op een woning die bij u past.

Huurwoning
U ontvangt per mail het laatste aanbod van ons kantoor en collega-makelaars, dat voldoet aan uw zoekcriteria. Wanneer u interesse heeft in een woning, die via ons kantoor wordt aangeboden, kunt u zich aanmelden via onze website. Ga hier voor naar ons aanbod en kies bij de woning voor "neem contact met ons op" of stuur een email naar verhuur@boogerman.nl. 

Inschrijvingsduur
U blijft bij ons ingeschreven voor een periode van 9 maanden. Na deze periode wordt u automatisch uitgeschreven en ontvangt u geen aanbod meer. Uiteraard kunt u zich na deze periode opnieuw inschrijven als u nog steeds op zoek bent.
Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincieFinancieel
Woning kenmerken:
Soort woning
Type woning
Soort appartement